Webshop » Over ons... » Degustaties

Degustaties

Graag eens proeven van onze wijnen?
Om ons volledige assortiment wijnen te kunnen proeven, nodigen wij U graag uit op één van onze degustaties die we regelmatig organiseren. Deze zullen tijdig worden aangekondigd via onze nieuwsbrief en social media. 

Speciale gelegenheden
Indien je op zoek bent naar wijn voor een specifieke gebeurtenis (feesten, maaltijden, ...), aarzelf dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij leveren gratis wijnadvies en zorgen voor passende wijnen voor elk moment of gerecht. Indien gewenst kunnen wij ook een specifieke, persoonlijke degustatie aanbieden. 


Najaarsdegustatie op zondag 22/11/2020
Op zondag 22/11/2020 organiseren wij onze traditionele najaarsdegustatie te Dilbeek.
Van 13 tot 18u heeft u de kans om een ruime selectie uit ons assortiment te ontdekken, met de nodige vakkundige uitleg & advies. 
Afhankelijk van de corona-regelgeving op dat moment, zullen wij gepaste maatregelen nemen zodat de degustatie voor iedereen in een veilig kader kan doorgaan. 

Meer informatie volgt later!

Wij hopen u in elk geval massaal te mogen verwelkomen. 

Check hier onze degustatielijst van 22-11-2020!

najaarsdegustatie-22-11-2020

Privé-degustaties
Kunt u niet aanwezig zijn op onze degustaties, of bent u op zoek naar een leuke activiteit om te organiseren met vrienden, familie of collega's, klik dan zeker verder via onderstaande foto...


Loading...


Heeft u een vraag?